Smisao života je naći inspiraciju u svemu što nas okružuje. 
Oduvek sam maštala o tome da budem kreatorka, kao mala crtkala sam po papiru kako bih to volela da izgleda moja prva kreacija. Kasnije sam iste pravila od kartona i divila im se.
A onda jednog letnjeg dana, razočarana što mi pomorandža nije dovoljno slatka, ubedjivala sam sebe da više nikada neću kupiti pomorandžu samo na osnovu toga što mi se svidela njena čista kora već mora da bude i malo zrelija. :)
U trenutku mi je sinula ideja da me ta kora ustvari podseća na neki materijal od koga se može napraviti i neki odevni predmet.
Kakva bi to kreacija bila, pomislila sam.
Odmah sam se bacila na posao i izrezala model haljine, i pošto nisam imala dovoljno "materijala" za izradu u stvarnoj veličini odlučila sam da je "isprobam" na ovaj zanimljiv način. :)

Suština priče, ukoliko vam treba inspiracija za bilo šta u životu, potražite je, možda se krije baš u nekoj kiseloj pomorandži. :)

Smisao života je naći inspiraciju u svemu što nas okružuje. Oduvek sam maštala o tome da budem kreatorka, kao mala crtkala sam po papiru kako bih to volela da izgleda moja prva kreacija. Kasnije sam iste pravila od kartona i divila im se. A onda jednog letnjeg dana, razočarana što mi pomorandža nije dovoljno slatka, ubedjivala sam sebe da više nikada neću kupiti pomorandžu samo na osnovu toga što mi se svidela njena čista kora već mora da bude i malo zrelija. :) U trenutku mi je sinula ideja da me ta kora ustvari podseća na neki materijal od koga se može napraviti i neki odevni predmet. Kakva bi to kreacija bila, pomislila sam. Odmah sam se bacila na posao i izrezala model haljine, i pošto nisam imala dovoljno "materijala" za izradu u stvarnoj veličini odlučila sam da je "isprobam" na ovaj zanimljiv način. :) Suština priče, ukoliko vam treba inspiracija za bilo šta u životu, potražite je, možda se krije baš u nekoj kiseloj pomorandži. :)

+